RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Bookmakerne tror Rooney drar

Kan Wayne Rooney ha spilt sin siste kamp for Manchester United?

I flere uker har det blitt spekulert i om Manchester United-spiss Wayne Rooney kan være på vei bort fra Old Trafford, etter at klubbens tidligere manager sir Alex Ferguson avslørte på slutten av forrige sesong at Rooney ønsker seg vekk fra klubben.

Chelsea er så langt den eneste klubben som har kommet med konkrete bud på spissen, men United har avslått samtlige tilbud fra London-klubben.

Ifølge BBC skal det siste budet fra Chelsea ha ligget på 25 millioner pund, 226 millioner kroner, i tillegg til tidsfestede etterbetalinger.

Tror Rooney blir Chelsea-spiller
Til tross for at Manchester United så langt har vært klare på at de ikke ønsker å selge Rooney, tror bookmakerne likevel at United-spissen vil bli å se i blå drakt neste sesong.

- Vi har per nå kun 1.65 i odds på at Wayne Rooney forlater Manchester United til fordel for Chelsea, mens en forlenget United-avtale vil doble innsatsen med oddsen 2.0, sier PR-manager for Unibet, Kyrre Merg.

Det er riktignok ikke bare Wayne Rooney som har fått mye oppmerksomhet i sommerens overgangsvindu.

Liverpools Luis Suarez og Real Madrids Ronaldo har vært linket til andre klubber.

- Vi tror det er omtrent like stor sjanse for at Suarez spiller i Liverpool som i Arsenal kommende sesong, mens flere av våre spillere tror han vil havne i Real Madrid. Ronaldo var lenge en het potet, men å sette pengene på at han blir i Real Madrid gir deg knapt nok innsatsen igjen akkurat nå (1.05). Mer spennende er det nok da for de som har tro på en retur til United, sier Merg.

Rooney reiser ikke til Sverige
Spekulasjonene om Rooneys framtid vil trolig pågå helt fram til overgangsvinduet stenger, eventuelt til han blir solgt til en annen klubb.

Mandag ettermiddag kom meldingen om at Rooney ikke blir med på Manchester Uniteds tur til Sverige hvor de skal spille sesongoppkjøringens siste treningskamp mot AIK.

Rooney skal ha pådratt seg en liten skade i skulderen.

- Wayne skadet skulderen i en kamp på lørdag. Det er ikke alt for alvorlig og jeg venter ikke at han blir borte så altfor lenge, sier Moyes til klubbens offisielle hjemmeside.

- Jeg er skuffet over at han går glipp av kampen, fordi vi ønsket å involvere ham og gjøre ham klar til å spillere, forklarer skotten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere