Gå til sidens hovedinnhold

- Bør f... være motiverte mot RBK!

Molde-trener Kjell Jonevret var ikke nådig mot sitt eget lag etter tapet for Viking.

AKER STADION (Nettavisen) MOLDE-VIKING 2-3

- Nå har vi Rosenborg hjemme i neste kamp. Da bør spillerne faen meg være motiverte, var kraftsalven Jonevret leverte sine spillere etter at han fra trenerbenken fikk se et Molde-lag gi fra seg poeng helt på slutten.

Det er sjeldent sindige Kjell Jonevret blåser ut mot sine egne spillere til pressen. Men i går var frustrasjonen over lagets tre innslupne mål på hjemmebane for mye å bære for Moldes svenske trener.

- Det var jo julaften for Viking-spillerne, sier Jonevret og sukker oppgitt.

- Sløve spillere
Det var spesielt de to siste baklengsmålene som irriterte Jonevret.

- På Vikings andre mål er spillerne sløve. Viking-spilleren (André Danielsen, red.anm.) får alt for enkelt slå inn fra kanten, sier Jonevret om situasjonen der Molde-kaptein Daniel Berg Hestad ikke fulgte Danielsens løp som endte i målgivende til Andrus Velicka.

Deretter utlignet Jose Mota for Molde. Men Martin Fillo ødela 16. mai-festen i Molde med sitt avgjørende mål ett minutt før full tid.

- Jeg er mest kritisk til hvordan Vikings tredje mål kom. Vi tapte flere dueller foran mål etter en dødball, noe som ikke skal skje, sier en skuffet Jonevret, etter at Allan Gaarde slo Kristian Paulsen Vatshaug enkelt i hodeduell, som førte til at et ubesluttsomt Molde-forsvar ikke maktet å få ballen bort fra egen sekstenmeter.

- All grunn til å reagere
Moldes Magne Hoseth støtter kritikken til Jonevret.

- Det er helt riktig av Jonevret å reagere på den måten når vi spiller en så dårlig kamp. Vi fortjener å høre det, sier Hoseth.

- Hva gikk galt?

- Jeg sitter med like mange spørsmål som dere, svarer Hoseth.

- Svakt av dommeren
Etter gårsdagens kamp mot Viking reagerte flere av Molde-spillerne på at seiersmålet til Martin Fillo ikke ble annullert for hands. Magne Hoseth stod sammen med dommeren nær situasjonen og hadde orkesterplass til Fillos angivelige hands.

- Fillo tar med seg ballen med hånda, slik at han skal få en bedre mulighet for avslutning. Dommeren står rett ved siden av meg på ti meter og har like god oversikt over situasjonen som meg. Det er merkelig at han ikke blåser for hands på Fillo, mener Hoseth.

PS: Jose Mota ble fredag både tomålsscorer for Molde og dansk seriemester. Han har spilt nok kamper for Aalborg i årets danske serie til å få gullmedaljen som vitne på at han er seriemester for klubben.

(Under kan du se sammendrag av kampen)

241969

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot