Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boro vant generalprøven

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Men det betydde ingen ting, mente manager Steve McClaren.

MIDDLESBROUGH - WEST HAM 2-0

Møtet mellom Middlesbrough og West Ham var på papiret svært lite interessant for begge lag – rent tabellteknisk. Derimot var det knyttet stor interesse til oppgjøret siden det er generalprøve på søndagens semifinale i FA Cupen, men skal vi tro Boro-sjef Steve McClaren skal man ikke legge for mye i 2-0-seieren til hjemmelaget.

- Dette kommer ikke til å ha noe som helst å si for utfallet av semifinalen, det blir en helt annet kamp, sier den Englands-aktulle Boro-manageren til BBC.

Det faktum at han byttet ut ni av elleve spillerne fra forrige Middlesbrough-kamp antyder vel at man kan regne med at laget søndag vil se en smule annerledes ut. Alle endringene i startelleveren medførte at Riverside-laget slet med å finne noe spill i begynnelsen av kampen, og West Ham var lenge det førende laget. Marlon Harewood kunne og burde gitt West Ham ledelsen tidlig i førsteomgangen, men en utrolig Mark Schwarzer-blokk hindret London-jubel.

I stedet var det hjemmefansen som kunne rekke armene i været og feire da Jimmy Floyd Hasselbaink dundret inn 1-0 rett før pause på en utsøkt volley, og da Shaun Newton felte Adam Johnson etter en times spill kunne Massimo Maccarone doble ledelsen fra ellevemeteren.

Dermed surfet Boro inn til en ny, hyggelig trepoenger, og med fortsatt Europacup-spill og semifinaleplass i FA Cupen vil de fleste være enig i at denne sesongen har vært langt over forventningen for laget fra Nord-England.HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!