*Nettavisen* Sport.

Bortvist av politiet under norsk landskamp - viste frem Palestina-flagg

PALESTINA-FLAGG: Vakter og politi reagerer når flere tilskuere tok frem Palestina-flagg under kampen mellom Norge og Israel tirsdag. Foto: Simen Lønning

Politi og vakter reagerte da en rekke tilskuere tok frem Palestina-flagg under U21-landskampen mellom Norge og Israel på Marienlyst Stadion.

06.09.17 08:29

DRAMMEN (Nettavisen): Det var cirka 30 minutter ut i oppgjøret at flere tilskuere sittende på midten av den ene langsiden tok frem Palestina-flagg under tirsdagens oppgjør i Drammen.

- Det var en gruppe som viftet med Palestina-flagg og ropte «fritt Palestina». Det var ikke stort mer enn det, sier operasjonsleder ved politiet i Søndre Buskerud, Marianne Mørch, til Nettavisen.

Videre skal det være snakk om godt voksne mennesker som protesterte fra tribuneplass på Marienlyst der Norges U21-landslag tok i mot Israel.

- Det er snakk om fire menn og to damer fra alderne 40 til 70. De er blitt bortvist, og vi gjør ikke noe større sak ut av det, sier Mørch, som forteller at politiet har notert navn på de seks.

Både vakter og politi grep raskt inn og fikk stoppet det som tydelig var ment som en protest mot Israel.

De aktuelle personene ble så ført bort fra tribunen av politet, før de forlot stadion.

Følg U21-landskampen mellom Norge og Israel her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.