RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Ousmane Dembélé får fortsatt ikke trene med resten av Dortmund-laget.
Ousmane Dembélé får fortsatt ikke trene med resten av Dortmund-laget. Foto: Paschertz/acti/rex/shutterstock (Shutterstock)

Borussia Dortmund opprettholder Dembélé-suspensjon

Ousmane Dembélé får fortsatt ikke trene med resten av Borussia Dortmund-laget etter at han uteble fra trening tidligere i uken.

Den unge franskmannen har vært heftig linket til både Barcelona og Paris Saint-Germain, men er fortsatt Borussia Dortmund-spiller.

Derfor vekket det oppsikt da han ikke møtte til trening med den tyske klubben torsdag, samme dag som Dortmund avslo et bud fra Barcelona på ham.

Nå er 20-åringen suspendert fra å trene med resten av førstelagstroppen.

- Borussia Dortmund har bestemt å opprettholde suspensjonen til Ousmane Dembélé inntil videre, heter det i en uttalelse fra Bundesliga-klubben søndag.

Den tidligere Nice-spilleren er bøtelagt og i første omgang suspendert fram til mandag. Han var følgelig ikke med da laget slo FC Rielasingen-Arlen 4-0 i den tyske cupen lørdag.

- Vi konsentrerer oss nå om åpningskampen i Bundesliga mot Wolfsburg kommende uke, sa sportsdirektør Michael Zorc i klubbens uttalelse og la til at Dembeles alternativ er å trene individuelt.

Dembélé skal ifølge tyske aviser være ivrig på å gå til Barcelona og det hevdes at han droppet å møte på trening for å presse fram en overgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere