RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bowyer stoppet av fansen

Sist oppdatert:
Lee Bowyers overgang til Birmingham var mer eller mindre i boks. Helt til Blues-fansen startet en protestaksjon.

Lee Bowyer var nummer to på ønskelisten til manager Steve Bruce i Birmingham, etter Mikael Forssell. Finnen er allerede kjøpt inn. En avtale med Lee Bowyer og Newcastle var også klar. Nå ser det ut til at Birmingham-fansen har klart å stanse dette kjøpet.

- Det ser ut til at vi går glipp av en strålende spiller på grunn av en minoritet av fansen vår. Jeg er helt knust. Engelske midtbanespillere med hans ferdigheter er vanskelige å finne, sier klubbeier David Sullivan til Birminghams hjemmeside.

28 år gamle Bowyer er uønsket i Newcastle etter at han startet en slosskamp med lagkamerat Kieron Dyer forrige sesong. Nå har han bestemt seg for å takke nei til Birmingham, på grunn av fansens protester.

- Spilleren har sagt at han ikke vil til en klubb hvor han ikke er velkommen, sier Sullivan.

Bowyer opplevde det samme da han for noen sesonger siden gikk til West Ham. Den gang ignorerte både Bowyer og West Ham fansens protester. Men erfaringen var tydeligvis ikke positiv for Bowyer, ettersom han denne gang takker nei.

Birmingham er fortsatt på jakt etter en erstatter for Robbie Savage, som ble solgt til Blackburn i januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere