«BP» blir Skulleruds hjelper

RESSURS: Bjørn Petter Ingebretsen og Strømsgodset skilles ikke med det første. Nå er den tidligere hovedtreneren klar for nye oppgaver i klubben.

RESSURS: Bjørn Petter Ingebretsen og Strømsgodset skilles ikke med det første. Nå er den tidligere hovedtreneren klar for nye oppgaver i klubben. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Begynner i ny rolle under mannen som erstattet ham.

12.12.16 16:56

Fra nyttår går tidligere hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen inn som kombinert speider og samtalepartner for spillerne i Strømsgodsets A-stall, melder klubben.

I høst måtte Ingebretsen gi seg som hovedtrener av helsemessige grunner.

Han hovedoppgave bli å følge ekstra opp enkeltspillere, samt kikke på potensielle nye spillere.

Han skal også se på motstanderlag, og han skal rapportere og kartlegge overfor nytilsatt hovedtrener Tor Ole Skullerud.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av det nye prosjektet. Jeg ser for meg at jeg skal jobbe samme med Tor Ole og dette teamet i mange år fremover. Jeg har veldig troen på det Tor Ole står for og måten han jobber på, sier Ingebretsen.

- BP er flink med mennesker. Han er flink til å se og forstå de ulike behovene, og til å få det beste ut av mennesker. Han er også veldig dyktig til å se potensialet hos enkeltspillere. Sånn sett er dette en rolle som er skreddersydd for BP, sier sportssjef Jostein Flo. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.