«BP» irriterer seg fortsatt over bortemålet

Bjørn Petter Ingebretsen og Strømsgodset møter Partizani i Albania torsdag kveld. Treneren tror de møter et offensivt hjemmelag.

Bjørn Petter Ingebretsen og Strømsgodset møter Partizani i Albania torsdag kveld. Treneren tror de møter et offensivt hjemmelag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

- Det var virkelig ikke bra, sier Godset-treneren.

Strømsgodset har et godt utgangspunkt med 3-1-ledelsen over Partizani før torsdagens borteoppgjør. Men selv én uke etter hjemmekampen ergrer Godset-treneren seg over målet imot.

- Det målet var utrolig kjedelig. Det var virkelig ikke bra, sier Bjørn Petter Ingebretsen til NTB.

Han og resten av Strømsgodset-leiren er på plass i Albania før torsdagens returoppgjør i europaligakvalifiseringen mot Partizani. Drammenserne hadde god kontroll i det første møtet, men slapp inn én scoring.

Målet kan bli skjebnesvangert mot et godt lag med en stor hjemmebanefordel i Tirana.

- Vi må bare forholde oss til resultatet selv om det ikke er så hyggelig å tenke på, sier «BP», som likevel er klar på at det ikke er verdens undergang.

- Vi har et fint utgangspunkt, påpeker han.

- Vet ikke hva som venter oss
Strømsgodset spiller med stor selvtillit om dagen, noe spillerne viste på søndag da de knuste Viking 4-1 med ti mann. Der ble de mot slutten av oppgjøret presset hardt, men lå kompakt og forsvarte seg godt. Ingebretsen er forberedt på et lignende kampbilde i Albania.

- Jeg tenker at det blir tøft, varmt og at vi kommer til å kontre på dem. Vi blir nok spilt lave, men må prøve å holde ballen i laget, sier den midlertidige Godset-treneren.

- Hva vet dere om Partizani på hjemmebane?

- Vi har sett en del kamper, men de er utenfor sesong, så de videoene er litt eldre. Vi vet egentlig ikke helt hva som venter oss. Men vi må nok forsvare oss godt, svarer han.

RBK starter med 17-åring
Rosenborg og Odd skal også spille europaligakvalifisering torsdag kveld. Kåre Ingebrigtsens menn leder 2-0 mot Vikingur fra Færøyene før returoppgjøret, og han gjør det klart at både Pål André Helland og Stefan Strandberg er uaktuelle på grunn av skader.

- Vi stiller med et friskt, energisk og sterkt lag. Vi kjenner på slitasjen, og det er viktig at de som starter er 100 prosent og klare til å spille 90 minutter, sier Rosenborg-treneren til Adressa.

Han vil si minst mulig om startelleveren, men røper at 17-åringen John Hou Sæter får sjansen.

Odd imponerte stort borte mot Sheriff Tiraspol i den første kvalifiseringskampen og vant hele 3-0. Det er allerede klart at Dag-Eilev Fagermos mannskap møter Shamrock Rovers om Odd avanserer i turneringen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.