*Nettavisen* Sport.

Braaten fra heltestatus til vraking

Foto: PASCAL PAVANI (Afp)

Daniel Braatens jubeldager i Toulouse kan være over.

16.09.10 23:15

Ifølge FIFA.com kommer manager Alain Casanova til å vrake Oslo-gutten fra startelleveren i lørdagens toppkamp mot Monaco. Det var Braatens innsats i 0-1-tapet for St. Etienne sist helg som fikk sjefen til å rase.

- Alternativet om å bruke Braaten som hovedfokuset vårt i angrep er over. Jeg vil ha 11 krigere på banen - ikke 10, sier Casanova.

Byttet ut
Nå ser det ut til at Braaten ikke får være med på å prøve å forsvare serieledelsen til Toulouse i lørdagens kamp. Braatens lag har startet sesongen forrykende, og står med 12 poeng etter fem spilte kamper. Klubbens norske spiss har stått for tre scoringer, men nå kan det se ut som det blir en stund til han får muligheten til å finne nettmaskene igjen.

I 0-1-tapet for St. Etienne fikk han spille 80 minutter. For innsatsen ble Braaten belønnet med karakter 4 (av 10) på L´Equipes spillerbørs.

Blitt kritisert før
Også i Norge er Braaten kjent for å ha fått mye kritikk for til tider slapp innstilling - både på klubb- og landslag. Egil "Drillo" Olsen valgte Skeid-gutten i sin forrige landslagstropp, men Braaten kom ikke på banen mot verken Island eller Portugal.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.