*Nettavisen* Sport.

Bradley aktuell for svensk klubb

TI SVERIGE? Stabæk-trener Bob Bradleys sterke første sesong i Bærum blir lagt merke til.

TI SVERIGE? Stabæk-trener Bob Bradleys sterke første sesong i Bærum blir lagt merke til. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Stabæk bekrefter interessen.

IFK Göteborg skal presentere ny trener i neste uke. Nå spekuleres det i om Stabæk-trener Bob Bradley kan komme til å overta ansvaret i Göteborg.

Avisen Aftonbladet skriver at Jörgen Lennartsson er favoritt til å få jobben.

Men ingen tør heller avskrive Bradley, selv om han er under kontrakt med Stabæk i ytterligere en sesong. Det vil derfor bli svært kostbar hvis IFK skal kjøpe ham ut av denne kontrakten.

- Bob (Bradley) har fortalt meg at Göteborg har ringt ham for å sette opp et møte, men jeg vet ikke om han har møtt folk fra klubben. Han sa til meg at han kanskje skulle ta en tur og møte svenskene, sier Stabæks styreformann Espen Moe til Fotbollskanalen.

Ifølge styreformannen er det ikke bare i Göteborg det vises interesse for amerkaneren.

- Hva utfallet av et slik møte er blitt, har jeg ingen kjennskap til. Men jeg vet at IFK er en av flere klubber som er interesserte i ham, fortsetter Moe.

- Nå ved slutten av sesongen er det ikke så mye jeg kan si, annet enn at klubbene setter opp sine ønsker og planer for kommende sesong, sier Bob Bradley selv.

Han holder det foreløpig åpent om han blir i Stabæk eller ikke.

Heller ikke i IFK Göteborg er det noen som vil kommentere denne saken overfor Aftonbladet. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.