*Nettavisen* Sport.

Bråkebøtta som har stilnet

Foto: Afp / Scanpix

Uforutsigbare og begavede Antonio Cassano opplever suksess med Parma.

26.01.14 10:32

Sportspills meny søndag:
Tippetips søndag: I kveld blir det Messi-show
Oddstips 2: Orker ikke hardkjøret
V75 Solvalla: Voldsomme penger å vinne

V4 Täby: Galopp med suksess

Søndagens langoddsprogram er spekket med fotball fra det meste av Europa, og det er litt av hvert å bryne seg på. Vintersporten ligger naturligvis litt i dvale nå i påvente av Vinter-OL, men det er dueller fra Kitzbühel selvsagt. Utover fotballen er det finale i håndball-EM i Danmark og ellers hjemlig klubbhåndball, samt en rekke ishockeykamper på programmet.

Dagens langskudd
Real Jaen - Numancia B 2,55
Nykommer Real Jaen har klart seg brukbart etter opprykket, men trolig kommer det til å røyne på for den litt tynne troppen utover våren. Numancia har en noe sterkere stall, og er en outsider til å ta en av kval.-plassene (nr. 3-6). Vertene får tilbake forsvarerne Servando og Cruz etter karantener, men må nå unnvære Nando i forsvar av samme årsak. Har dessuten fortsatt tre-fire spillere på skadelista. Numancia må klare seg uten suspenderte Gaffoor i forsvar, men har ellers en bortimot skadefri stall.

Det kan bli hva som helst i Andalucia og da er alltid den høyeste oddsen mest fristende og Numancia som har brukbare 3-6-2 kan testes til 2,55

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Parma - Udinese
Toppspissene Amauri og Antonio Cassano er en av årsakene til at hjemmelaget står med råsterke 4-5-0 på sine ni siste seriekamper og er oppe på en flott 8. plass på tabellen. Hjemmesterke Parma leverer alltid hjemme og står med flotte 4-4-2 på eget gress. Hjemmetapene er kommet mot topplagene Roma og Juventus. Nytt denne sesongen er at laget også presterer på bortebane og laget står nå med to strake borteseire mot hhv Livorno (3-0) og Chievo (2-1).

Udinese kommer fra en sterk cupseier borte mot Milan (2-1), men er ellers sørgelig svake borte i serien og står med 2-1-7 hittil. Udinese er fakitisk helt nede på 15. plass i seriespillet og har ikke mer enn tre poeng ned til Sassuolo over streken. 2-1-5 på de åtte siste seriekampene er ikke mye å rope hurra for.

Det står 2-0-1 på de tre siste tilsvarende mellom lagene og undertegnede har respekt for Udinese. Men formlag skal man alltid spille og når både Amauri og Cassano er i slag for tiden spiller vi hjemmeseier her. 1,80 for hjemme er ikke noe til å løpe til butikken for, men det er helt grei betaling. Kampen kan spilles som singel, men vi velger å kombinere med enda et objekt fra Seria A.

Sampdoria - Bologna
Etter en katastrofal start på sesongen står sampdoria med 3-3-2 på de åtte første seriekampene etter at den gamle storspilleren Siniša Mihajlovic overtok som trener. Sist helg gjorde laget en strålende bortekamp mot serieleder Juventus (tap 2-4) og det hadde ikke vært noe å si på om Sampdoria hadde fått med seg poeng fra den kampen. utover bortetapet mot Juventus sist helg, så er det andre tapet under Mihajlovic kommet borte mot napoli, så tapene har kommet i de "forventede" kampene. Uansett så har laget fremstått i en helt annen fasong under Mihajlovic.

Bologna var nede i ti mann i hjemmemmøtet mot Napoli sist helg da bortelaget tok ledelsen 2-1 i sluttminuttene og kampen var tilsynelatende avgjort. Utrolig nok utlignet Bologna på overtid og fikk med seg et kjærkomment poeng og holder seg over streken på bedre målforskjell enn Sassuolo. Den italienske landslagsspilleren Diamanti er lagets store stjerne, men er solgt til en asiatisk klubb. I følge Gazzetta spiller han likevel i ettermiddag. Bologna står med ursvake 1-2-6 borte.

Meget godtgående Sampdoria er kun fire poeng klar av nedrykkstreken og da er det trepoengere som gjelder fremover. Vi tror laget har en topp vinnersjanse i ettermiddag. 1,68 er oddsen for hjemmeseier og slett ingen festodds. Vi velger likevel å spille laget i ettermiddag kombinert med seier til Parma.

Vi får dermed en totalodds på 2,97 og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 14.55):
Kamp 174 Parma - Udinese 1,80 3,20 3,75
Kamp 176 Sampdoria - Bologna 1,68 3,20 4,35
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)


Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.