Gå til sidens hovedinnhold

Bråkebøtte blir Zlatan-makker

Kastet ut av gamleklubben, går rett til Italias beste lag.

Antonio Cassano er mannen som ba Fabio Capello ryke å reise allerede som tenåring – da som kommende storstjerne i Roma. Bedre ble det ikke da han røk uklar med samme mann i sin tid i Real Madrid, og sånn har stort sett hele fotballhistorien til 28-åringen vært:

Turbulent.

I Sampdoria fikk han riktignok et oppsving, kom inn i landslagsvarmen igjen, ble visekaptein – men idyllen holdt ikke lenger enn til oktober 2010. Da røk spissen uklar med Sampdorias formann Riccardo Garrone, og Genoa-laget forsøkte etter hvert å kvitte seg med den skandaleforfulgte hissigproppen.

De fikk ikke rettens medhold til å kunne si opp Cassano, men i stedet fikk de lov til å redusere lønna med 50 prosent. At hans framtid ikke ligger i Sampdoria synes likevel klart, og fredag rapporterer italienske medier at Milan synes klar å bli neste stopp.

Filippo Inzaghi er skadet, og tabellederen har sagt de trenger en erstatter. Torsdag skal Cassano-agent Beppe Bozzo ha møtt Milan-topp Adriano Galliani over en middag torsdag. Der ble man enige om at Cassano flyter til den italienske storbyen så fort som mulig. Opprinnelig var det meningen at Zlatan-laget bare skulle leie spissen, men Tutto Marcato og Tuttosport skriver ifølge Aftonbladet at det er enighet om en permanent overgang, som skal vare fram til 2014.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED
Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley