RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scott Heavey / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Bråket over i Southampton

Den sportslige ledelsen har fått orden på forholdet til klubbens eier.

SOUTHAMPTON - STOKE 1-1:

Det så en stund ut til at både klubbdirektør Nicola Cortese og manager Mauricio Pochettino ville forlate Southampton og St. Mary's etter denne sesongen.

Cortese var frustrert over det han opplevde som manglende støtte, mens Pochettino ikke kunne se for seg å bli værende dersom Cortese forsvant.

Et møte med klubbens eier, Katharina Liebherr, forandret saken totalt.

- Vi er nå i posisjon til å gå videre med våre ambisiøse planer for klubben, og jeg vil gjerne takke Katharine for den svært hjelpsomme tilnærmingen hun har til våre langsiktige planer, sier Cortese ifølge klubbens nettside.

- Jeg er glad for at denne saken er ute av verden. Nå kan vi fokusere hundre prosent på forberedelsene til neste sesong. Vi har en fantastisk medvind i seilene i denne klubben og ser med stor trygghet fram til en spennende, ny sesong, legger italieneren til.

Cortese kom inn i Southampton da klubben lå i League One.

Da manager Mauricio Pochettino tidligere denne uka ble spurt om han ville bli værende om Cortese forsvant, var argentineren oppsiktsvekkende ærlig.

- Selvfølgelig ikke, for den personen som har satset på meg i denne klubben og som manager, er Nicola Cortese. Han har praktisk talt vært Southampton de siste fire årene.

Pochettino kom inn for Nigel Adkins midtveis i denne sesongen. Byttet kom overraskende på mange, men har betalt seg i form av at plassen i Premier League ble reddet.

Søndag ble sesongen avsluttet med 1-1 mot Stoke, etter at Peter Crouch hadde gitt motstanderne ledelsen og Rickie Lambert utlignet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere