RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brakk nesen for tredje gang

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO DDP/PATRIK STOLLARZ
Sist oppdatert:
Sigurd Rushfeldt rakk å score Austria Wiens eneste mål mot Brøndby før han måtte forlate banen med brukket nese. Nå håper han å bli spilleklar til landskampen mot Malta.

Nordmannen satte inn 1-0 for østerrikerne i kampen mot Brøndby i Marbella søndag kveld. Like etterpå fikk han en albue i nesen.

- Dette er tredje gangen jeg brekker nesen. Jeg fikk en albue rett i neserota i en duell, men det var uforskyldt fra Brøndby-spillerens side. Akkurat nå er det veldig hovent. Jeg ser ikke akkurat bra ut, humrer han.

I morgen tar Åge Hareide ut landslagstroppen til kampen mot Malta 9. februar. Finnmarkingen regner med å være friskmeldt til kampen - dersom landslagssjefen finner plass til ham.

- Jeg tror jeg kan rekke å bli spilleklar til landskampen mot Malta dersom jeg blir tatt ut. Jeg hadde samme problemet ved en landskamp i fjor, så jeg har en viss erfaring. Jeg har også en ansiktsmaske jeg kan bruke. Jeg trente allerede i dag, men det var bare løping, sier Rushfeldt til TV 2.

- Før jul vurderte jeg å rette opp nesen etter de to nesebruddene jeg har hatt tidligere, men akkurat nå er jeg glad for at jeg utsatte det. Nå er alt på skeive igjen.

Gårsdagens kamp mot Brøndby endte for øvrig 1-1.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere