Brann droppet Flo

Foto: Roy Kvatningen

En retur til Bergen kunne vært aktuell for Tore André Flo, men Brann var ikke interessert. - Vi har nok spisser, sier sportslig leder Per-Ove Ludvigsen.

24.11.04 10:00

Vålerenga-direktør Kjetil Siem fikk ikke napp da han i går var i Siena for å forhandle om en mulig overgang til Oslo-klubben for den tidligere landslagsspissen. Men Tore André Flo er klar på at han gjerne vil hjem til Norge, og spill for VIF kan fortsatt bli aktuelt.

Brann, derimot, tente ikke på ideen om å hente den tidligere storscoreren tilbake til klubben han forlot under dramatiske omstendigheter sommeren 1997.

- Vi diskuterte muligheten, men kom frem til at det ville vært en helt gal prioritering av oss. Vi har to gode spisser i Bengt Sæternes og Robbie Winters. Bak dem har vi tre unge, sultne spisser i Dylan Macallister, Kristian Ystaas og Arve Walde. I tillegg jobber vi med Alexander Ødegaard, så vi ville nok ha kjøpt oss et problem. Spissene skal jo spille også, sier Per-Ove Ludvigsen til Bergens Tidende.

Vålerenga har allerede sikret seg Bernt Hulsker fra Molde. Fra før har klubben Daniel Fredheim Holm på plass, i tillegg til at Steffen Iversen ser ut til å ville forlenge med Oslo-klubben. Med Flo på plass vil VIF ha fire spisser av høy klasse.

- Det hadde vært et bra angrep det, sier Kjetil Siem til avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.