Brann enig med Monaco

Foto: Bjørn Sigurdsøn/SCANPIX

Brann og Monaco er enige om en overgang for Seyi Olofinjana. Det er imidlertid ikke sikkert at Hassan El Fakiri går motsatt vei.

21.06.04 13:06

- Vi har vært i forhandlinger med Monaco om en overgang, og er stort sett enig med Monaco, selv om forhandligene ikke er sluttført ennå, bekrefter Branns sportslige leder, Per Ove Ludvigsen, overfor TV 2 Nettavisen.

- Nå har vi gitt klubben klarsignal til å snakke med Seyi Olofinjana og agenten hans, legger han til.

Drar rett til Monaco
Midtbanespilleren spilte i går landskamp for Nigeria, og er ikke med i Branns tropp til tippeligamøtet med Viking i kveld. I stedet drar Olofinjana direkte til Monaco for å diskutere sine personlige betingelser med klubben. Dersom partene blir enige, gjenstår ifølge Ludvigsen bare den medisinske sjekken før nigerianeren er klar for spill i fransk toppserie.

Det er ikke opplyst hvor mye bergenserne får for midtbanejuvelen, men en sum i størrelsesorden 20 millioner har vært nevnt.

- Jeg vil ikke si noenting om overgangssummen, sier Ludvigsen.

Ønsker El Fakiri
Han bekrefter imidlertid at Brann har skissert en løsning hvor klubbens tidligere midtbanestjerne Hassan El Fakiri inngår som en del av overgangen.

- Vi har pratet med Monaco om en slik løsning, men har ikke tatt opp saken med Hassan ennå. Først når alt det formelle rundt et salg av Olofinjana er i orden, vil vi be om tillatelse til å snakke med Hassan.

Fakiri har slitt med å få spilletid hos Champions League-finalisten, men har uttalt at han ikke ønsker seg tilbake til Norge allerede nå.

Diskuterer med Hertha
For Branns del er det imidlertid viktig å få en erstatter for Olofinjana på plass raskt.

- Vi har jo visst om at Seyi kunne bli solgt i sommer, og har selvsagt jobbet parallellt med å finne en erstatter, sier Ludvigsen.

Bergenserne jobber samtidig med å sikre seg Trond Fredrik Ludvigsen fra Hertha Berlin. Flankespillerens leiekontrakt med Bodø/Glimt går ut i sommer, og den tidligere Tyskland-proffen har uttalt at han ønsker seg til en ny klubb.

- Vi har fått en skisse på bordet fra Hertha. Han er helt klart en interessant spiller for oss, og vi vil nå diskutere kostnadsrammene rundt et frikjøp fra Hertha, sier Branns sportslige leder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag