*Nettavisen* Sport.

Brann fintet pressen

Foto: Marit Hommedal/SCANPIX

Brann lurte pressen til å komme på Brann-treningen tre timer etter at den begynte. – En glipp, hevder assistenttrener Espen Steffensen.

BRANN STADION (Nettavisen): Fredag skulle Brann etter planen trene klokken 13.00 på Nymark treningsfelt like ved Brann Stadion. Fremmøtte, journalister og andre skuelystne skjønte lite da verken trenere eller spillere var å se.

– Jeg glemte å sende ut melding om at treningen var flyttet til klokken 10.00. Det var ikke en bevisst handling, men en glipp fra min side, sier Steffensen til Nettavisen.

Onsdag tapte Brann hele 0-8 for Molde i cupen. I etterkant har spillere fått munnkurv i tillegg til at det har vært oppvaskmøter i klubben og flere negative presseoppslag. Supportere har også vist sin vrede for sine røde helter.

Steffensen fortsetter å påstå hardnakket at det var en tilfeldighet at Brann trente i ro og mak fredag.

– Vi gjemmer oss ikke bare fordi vi taper fotballkamper. Det hele var en ren forglemmelse og det er noe som har hendt før. Vi har glemt Molde-kampen nå og ser frem til å gjøre det bra mot Fredrikstad. Det er litt som noen av spillerne har sagt at det er bra vi har kamp allerede lørdag, sier Steffensen.

Til tross for at det var Steffensen selv som bidro til at pressen ikke fikk observert Brann-treningen ønsker han ikke å si noe om hvilke formasjoner de trente eller hvem de brukte i de ulike formasjonene.

– Vi trente litt formasjon og brukte ulike spillere i ulike roller. Mer enn det har jeg ikke så lyst å si, avslutter Steffensen.

Var det feigt av Brann å lure pressen? Si hva du mener i kommentarfeltet under.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.