RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann har fått Bari-pengene

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX
Huseklepps overgangssum er nå betalt via Portsmouth.

Bergen (ANB): Bergensavisen (BA) kunne nylig fortelle at Portsmouth vurderte å betale Brann penger direkte framfor å sende hele overgangssummen til Bari. Det har nå skjedd.

Brann har siden Huseklepp ble kjøpt i vinter, ikke fått pengene de har hatt krav på. De har etter hvert fått deler av overgangssummen inn på konto, men langt mindre enn avtalt.

– Det ble inngått en avtale om at Portsmouth skulle betale overgangssummen for Huseklepp til Brann, via engelske FA, i stedet for til Bari. Det har skjedd i forståelse med Bari, forteller daglig leder Roald Bruun-Hanssen til Brann.no.

Pengene står nå på Branns konto. Det gjør også prosentandelen i forbindelse med videresalget av Huseklepp fra Bari til Portsmouth. Nå gjenstår en restsum som skal utbetales vinteren 2012.

– Vi er glad for at Bari har betalt alt de skylder oss per i dag. De har ett avdrag igjen, men den summen kan også løses via Portsmouth dersom det blir nødvendig, sier Bruun-Hanssen.

– Brann har måttet bruke mye tid på å sikre penger vi har rettmessig krav på. Vi har hele tiden jobbet for å sikre våre interesser, også i forbindelse med overgangen til Portsmouth. Det har vi lyktes med, sier Bruun-Hanssen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere