*Nettavisen* Sport.

Brann har fått Huseklepp-penger

Foto: Ap

Klubben bekrefter at de har mottatt avdrag.

09.06.11 08:41

Brann har irritert seg over mangel på penger fra Bari i forbindelse med overgangen til Erik Huseklepp. Nå har den italienske klubben endelig gitt Brann noen av pengene de skylder.

- Vi har mottatt en liten delbetaling fra Bari, bekrefter daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, overfor NRK Hordaland onsdag.

Han vil ikke uttale seg om størrelsen på avdraget, men trolig er det snakk om 1,5 millioner. Bari bekreftet søndag ovenfor TV 2 at den summen var på vei til Brann.

Totalt skylder Bari 14 millioner for overgangen til den norske landslagsspilleren. Brann har tidligere uttalt at hvis de ønsker Huseklepp tilbake, hvis de ikke mottar penger fra Bari. Til TV2 har den italienske klubben uttalt at Brann vil få pengene snart, men de ville ikke gi en dato.

Branns daglige leder, Roald Bruun-Hansen, var forsiktig med å uttale seg når det gjelder om delbetalingen er et tegn på at resten av pengene vil komme inn på Branns konto i nær framtid.

- Det vil jeg ikke spekulere i. Vi fortsetter å følge saken i de retningene vi har gått i, både ved å følge opp banken, klubben og Fifa. Så får vi vente med å konkludere om det endelige utfallet til vi har fått en avklaring, sier Bruun-Hanssen til NRK.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.