RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen

Brann-kapteinen skadet

Sist oppdatert:
Brann-kaptein Cato Guntveit har lenge slitt med en vond akilles. Nå er det bestemt at han står over mot Start søndag kveld.

Brann-kapteinen sliter med en vond akilles. I lengre tid har han holdt den i sjakk med medisiner og behandling, men han har måttet stå over mange treninger. Nå er det nok.

- Jeg fikk en overbelastning på et tidspunkt, jeg kan ikke eksakt si når. Men nå er det beste å hvile slik at jeg blir kvitt skaden en gang for alle. Jeg skal bli helt frisk, sier Guntveit og fortsetter:

- I samråd med det medisinske støtteapparatet har jeg bestemt meg for å stå over kampene mot Start og Lyn slik at hælen kan bli helt fin. Foten er ikke så god som den kan være. Derfor har jeg heller ikke vært så god som jeg kan være. Det henger i bakhodet at jeg har vondt hver gang jeg spiller kamp, sier Guntveit til Bergensavisen.

Erstatteren er Kristjan Örn Sigurdsson. Han kommer til å spille mot Start til helgen. Guntveit regner med at hans neste kamp blir mot Viking 13. juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere