RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann knepen favoritt

Foto: Marit Hommedal/Scanpix
Sist oppdatert:
Brann har et lite favorittstempel foran søndagens cupfinale. I hvert fall hvis man skal tro bookmakerne.

Det er ikke lett å lese noe klart favorittstempel ut av oddssetternes forventninger til finalen. Cupfinaler er ofte veldig uforutsigbare, og spesielt vanskelig blir det når lagene i utgangspunktet virker ganske jevnbyrdige. For selv om Brann slo Lyn i begge årets seriekamper, endte lagene til slutt bare tre poeng fra hverandre på tabellen.

Norsk Tipping tror på Brann
Hos Norsk Tipping får du 2,40 ganger igjen innsatsen dersom du setter pengene dine på Brann som cupmester etter ordinær tid. Lyn-seier står til 2,50 i odds, mens den norske spillmonopolisten gir 2,80 i odds på uavgjort.

Også de internasjonale bookmakerne PlayIt, Unibet, Landbrokes og William Hill har mest tro på bergenserne. Oddsen på Brann-seier varierer fra 2,45 hos PlayIt, til 2,62 hos Landbrokes. Sistnevnte gir 2,75 ganger pengene tilbake for Lyn-seier.

Dødt løp
Hos Expekt, Centrebet og NordicBet er oddsen lik for Brann- og Lyn-seier. Alle tre gir 2,70 i odds både for begge utfallene.

Felles for alle selskapene TV 2 Nettavisen har vært i kontakt med, er at uavgjort etter ordonær tid anses som det mest usannsynlige utfallet. Her varierer oddsen fra 2,80 (Norsk Tipping) til 3,25 (Expekt, PlayIt, Unibet og Landbrokes).

Winters målfavoritt
Men det er ikke bare resultat etter full tid man kan sette pengene sine på. Selskapene tilbyr spill på alt fra antall gule kort til hvem som først får corner. Og selvsagt hvem som finner veien til nettmaskene.

Også her er Brann knepen favoritt. Centrebet gir 2,40 i odds på at Branns Robbie Winters setter ballen i mål, mens oddsen for at Jan Derek Sørensen scorer er 2,55 - for øvrig det samme som hvis Bengt Sæternes finner veien til nettmaskene.

Winters er også Centrebets favoritt som første målscorer. Skotten står til 5,00 i odds, mens Sæternes og Sørensen begge står til 6,00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere