Gå til sidens hovedinnhold

Brann selger talentet: - Klubbene er enige

Overgangen blir trolig fullført mandag.

Fredrik Pallesen Knudsen (20) blir Haugesund-spiller.

- Jeg kan bekrefte at klubbene er enige, og jeg regner med at papirene signeres mandag, forteller Branns sportssjef Rune Soltvedt, til BA.

Brann ønsket å forlenge kontrakten med den unge midtstopperen, men fredag ble det klart at klubben ikke klarte å bli enig med 20-åringen om en forlengelse.

«Tynn suppe»

Allerede på det tidspunktet var både Pallesen Knudsen og Brann i dialog med FK Haugesund. Spilleren og den friende klubben hadde åpenbart en god dialog, men avstanden var større mellom klubbene.

Lørdag gikk Jostein Grindhaug ut i Haugesunds Avis. Den sportslige leder i FK Haugesund hevdet at det ikke var noen dialog mellom klubbene.

- Nei, det er vi ikke, fastslo Grindhaug overfor Haugesunds Avis.

Grindhaug fortsatte med å fortelle de fortsatt var på midtstopperjakt, men at de ikke var kommet noe nærmere en løsning.

Ønsket overgang

Men etter det BA kjenner til var dialogen med Brann fortsatt i gang, men Pallesen Knudsen gjorde det klart overfor rødtrøyene at han ønsket denne overgangen.

Det ønsket var trolig det som avgjorde overgangen. Brann nærmet seg mer det FK Haugesund ønsket å betale. Utover søndagen begynte detaljene å falle på plass. Midtstopperen kommer til å få overgangen han ønsker seg.

- Vi ønsket i utgangspunktet å forlenge kontrakten hans, for å så å leie ham ut. Dette forandret seg da Fredrik etter hver la frem et klart ønske om å bli solgt, sier Soltvedt.

Følger Huseklepp

Brann får trolig betalt i underkant av en million for spilleren, men sikrer seg også retten til en høy prosent av et eventuelt videresalg. Pallesen blir dermed lagkamerat med Erik Huseklepp.

FK Haugesund reiste søndag kveld på treningsleir til Spania. Der skal Eirik Hornelands mannskap være de neste tolv dagene, og der får Pallesen Knudsen sitt første møte med sine nye lagkamerater.

For Branns del betyr at det vil være helt uaktuelt å selge Jonas Grønner i dette overgangsvinduet. Det har det trolig vært hele tiden.

Les også

Større luke for Real Madrid på toppen

Les også

United-ving på vei bort

Les også

Norsk VM-sølv: - De har vunnet alle norske håndballhjerter

Les også

Lorentzen nær sensasjon

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken