RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UAVGJORT: Brann gikk på nok en smell.
UAVGJORT: Brann gikk på nok en smell. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Brann skuffet nok engang

Sist oppdatert:
Bergenserne kom tilbake etter å ha ligget under 0-2.

Brann gikk på nok en smell i OBOS-ligaen med 2-2 borte mot nyopprykkede Jerv.

Etter å ha ligget under 0-2 kjempet bergenserne seg tilbake i andre omgang.

Etter kampen var Brann-trener Rikard Norling fornøyd med andre omgangen av laget sitt.

- Første omgang ble som forventet med mye kriging. Derfor satt vi to tunge spisser på topp i andre omgang for å krige på topp. Jeg er fornøyd med at vi kom tilbake i andre omgang, sier Norling til C More.

Selv om dette var en kamp Brann burde vunnet, er treneren positivt innstilt fram mot neste kamp.

- Jeg vet dette var en kamp vi burde vunnet, men jeg sitter igjen med en følelse at laget viser en god krigervilje i andre omgang. Nå blir det deilig å komme hjem og vise hvilken kraft vi har i det offensive, sier Norling.

Erik Huseklepp satt inn reduseringen for bortelaget og mener laget skal ta noe positivt fra kampen.

- Dette er en kamp vi skulle vunnet, men sånn som første omgang ble er det godt med et poeng, sier Erik Huseklepp til C More.

Jerv sjokkerte
Etter å ha blitt overkjørt av Hødd forrige serierunde og sendt hjem med 0-3 i sekken, var det et Brann-lag som skulle rette opp inntrykket mandag kveld.

På et utsolgt Levermyr Stadion var det vanskelig å få til noe spill på en dårlig gressbane, og innledningsminuttene var preget av mye kriging og noen halvsjanser for begge lag.

Kampens første store sjanse skulle bortelaget få. Kristoffer Barmen finner Erik Huseklepp som er på løp i bakrom, og den tidligere landslagspilleren skyter fra rundt 20 meter. Skuddet sneier utsiden av målet til Øyvind Knutsen i Jerv-målet.

Jerv i føringen
Men etter en halvtime spilt var det hjemmelaget som skulle ta ledelsen på Levermyr. En corner fra høyre ble slått inn i boksen og Alexander Lind skulle heade Jerv i ledelsen. Brann-keeper Kenneth Udjus var helt utspilt og den tidligere Start-spissen kriger de gule i ledelsen.

Rett før pause skulle Jerv øke ledelsen. Ohi Omoijuanfo gjør en strålende jobb nede på høyrekanten og legger ballen på sølvfat til Jan Jenssen som har rykket seg fra Brann-forsvareren. Kontant baker han ballen inn bak en sjanseløs Udjus.

Jerv går til pause med en fortjent ledelse.

Gode Norling-bytter
Brann-trener Rikard Norling var naturligvis ikke fornøyd med de første 45, og setter innpå Fredrik Haugen og Jakob Orlov. Samtidlig ble Azar Karadas satt opp som spiss for å krige.

Og byttene skulle gi resultater.

Åtte minutter ut i andre omgang får Brann straffe. Innbytter Jakob Orlov blir felt av Jerv-kaptein Glenn Andersen. Straffen setter Erik Huseklepp sikkert i mål og Brann er tilbake i kampen.

Ti minutter senere er duoen på farten igjen. Azar Karadas kjemper godt inne i boksen og Erik Huseklepp fanger opp andreballen. Han skyter men skuddet blir blokkert og faller perfekt hos Orlov. Han får en enkel oppgave å sette inn utligningen for bergenserne.

Men selv om Brann gikk for seiersmålet ble det ikke flere scoringer på Levermyr. Dermed går Brann på sitt andre uavgjorte kamp denne sesongen.

Etter fire kamper ligger Brann på en åttende plass i OBOS-ligaen. Fem poeng bak lagene på topp.

Neste kamp er hjemme mot Ranheim torsdag.

Hønefoss slo Fredrikstad
I kveldens andre OBOS-kamp møttes Hønefoss og Fredrikstad på AKA Arena.

Begge lag jaktet sin første seier for sesongen, og det var hjemmelaget som fikk mest å juble for mandag kveld.

Ugonna Anyora og Morten Hæstad sørget for at alle poengene bli igjen i Hønefoss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere