*Nettavisen* Sport.

Brann stiller til kamp uten Skarsfjord

Foto: NTB SCANPIX

- Det er helt nødvendig at Rune holder seg hjemme og blir frisk.

30.09.12 13:21

Søndag tar gulljegerne Strømsgodset imot Brann på Marienlyst i Drammen. Kampen må imidlertid Brann spille uten treneren Rune Skarsfjord.

-Tatt avgjørelsen
Ifølge Brann har Skarsfjord slitt med luftveisinfeksjon med feber siden før kampen mot Rosenborg sist helg.

- Han har selv tatt avgjørelsen om å delta hele veien, men nå har det medisinske teamet satt ned foten. Rune burde medisinsk sett kanskje heller ikke ha vært med til Ulsteinvik, men denne gang blir han, noe motvillig, igjen i Bergen, Sier Knut Fjeldsgaard i klubbens medisinske apparat til brann.no.

Bergens Tidende skriver imidlertid at det resterende trenerteamet skal lede Brann mot Strømsgodset. Branns assistenttrenere er som kjent Patrik Hansson og Kenneth Mikkelsen.

Tilbake neste uke
Til tross for at Skarsfjord har slitt med luftveisinfeksjon, er han mest sannsynlig på jobb igjen litt ut i neste uke.

- Det er helt nødvendig at Ruse holder seg hjemme og blir frisk. Vi har uansett tillit til at spillerne og teamet rundt gjør en god jobb i Drammen, sier daglig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen.

Brann sliter for øvrig med diverse andre fravær mot Strømsgodset. Amin Askar, Erdin Demir og Jonas Grønner er ikke med i troppen på grunn av skader, mens Erik Mjelde og Hassan El Fakiri soner karantene for gule kort.

Brann ble torsdag overraskende slått 3-1 av 1.-divisjonslaget Hødd i NM-semifinalen, og bergenserne håper nok å vise seg fra en bedre side mot Strømsgodset søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.