*Nettavisen* Sport.

Brann-talent imponerte for Norge

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Scoret to ganger mot Slovakia.

NORGE U17 - SLOVAKIA U17 2-1:

Brann-spiller Håkon Lorentzen scoret to ganger i den omgangen han spilte og ga Norge 2-1-seier over Slovakia i første kamp i landslagsturneringen i fotball for G17.

Slovakia reduserte på straffespark i annen omgang, men Norge vant kampen og leder turneringen etter den første av tre kamper.

- Vi er fornøyd med seier og framgangen i spillet. Vi var veldig gode da vi lyktes med det vi prøvde på, men vi har ting å rette på. Det var ganske jevnt i sjanser, med et lite overtall for oss, sa landslagstrener Øivind Nilsen til fotball.no.

Han var fornøyd med tomålsscoreren.

- Begge målene kom alene med keeper, der han viste ro og oversikt. Håkon er en spennende spiss. Han er arbeidsom, god i mottak og til å holde på ballen, og han er en god avslutter. Han og Sander Svendsen var giftige i dag, sa Nilsen.

Han skrøt også av alle fire i forsvarsrekken.

- Vi var bedre defensivt i dag enn tidligere, sa landslagstreneren, som også registrerte framgang offensivt og færre balltap på midtbanen.

Norge møter Tyrkia fredag og Sverige søndag.

- Vi kommer til å rullere på laget. Dette er en hektisk periode for spillerne med mye tøff trening i klubbene, sa Øivind Nilsen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag