*Nettavisen* Sport.

Brann tapte i Nilsen-debut

Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

Steinar Nilsen fikk ingen drømmestart som Brann-trener.

LEGIA – BRANN 2-1:

Steinar Nilsen har en formidabel oppgave foran seg dette året. Den tidligere Tromsø-treneren skal gjenopprette Branns ære, etter at bergenserne leverte en svak 2008-sesong.

Noen drømmedebut ble det imidlertid ikke for den nye Brann-treneren. I vinterens første treningskamp, mot polske Legia Warszawa, endte det med 1-2-tap for rødtrøyene.

I en blek første omgang, var det polakkene som hadde et lite overtak. Erik Huseklepp viste imidlertid prov på fin form, og sto også for bergensernes største mulighet, uten at det ga uttelling.

Etter hvilen ble det litt mer liv i Marbella, og det var Legia som først fikk hull på byllen. Etter bra angrepsspill, klinket de inn ledermålet fra rundt 20 meters hold.

Men Brann svarte direkte. Jan Gunnar Solli fikk ballen inne i boksen, og fra skrått hold sørget han for utligningen. Til tross for at skuddet gikk i keeperhjørnet klarte ikke målvakten å avverge skuddet.

Snaue 20 minutter før full tid falt avgjørelsen. Et innoverskrudd frispark havnet rett foran Brann-keeper Johan Thorbjørnsen, og en Legia-spiller fikk uforstyrret stupe fram å sette inn vinnermålet.

2-1 var et greit resultat kampen sett under ett, men Erik Huseklepp kunne fort ha sørget for uavgjort da han kom alene igjennom mot slutten.

Neste oppgave for Steinar Nilsen og Brann er mot Austria Wien torsdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag