RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: www.legia.pl (www.legia.pl)

Brann vil hente serber

Sist oppdatert:
Brann-ledelsen har vært i Polen og har funnet midtbanespilleren de håper kan erstatte Seyi Olofinjana.

Brann ønsker å sikre seg Legia Warszawas midtbanespiller Aleksandar Vukovic, skriver BT.

- Vi har sett nok av spilleren, og ønsker å hente ham til Bergen for å gjøre oss bedre kjent med ham, sier sportslig leder Per-Ove Ludvigsen til avisen.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde lot seg imponere av Vukovic da han tidligere i måneden var i Polen for å se ham i cupfinalen mellom Legia og Lech Poznan. I løpet av en dag eller to får Brann vite om 24-åringen takker ja til å besøke Bergen.

Vukovic er ikke Bosman-spiller, og rødtrøyene må derfor regne med å bla opp en del penger på å kjøpe ham fri. Overgangen vil i så fall finansieres med deler av summen Brann regner med å hente inn på det forestående salget av Seyi Olofinjana. Vukovic er da også tenkt som en erstatter for nigerianeren.

- Vi ser for oss å bruke ham som sentral midtbanespiller, men han kan også brukes på andre plasser. Han er løpssterk og offensiv, og har kreative evner som vi har bruk for, sier Branns assistenttrener Espen Steffensen.

Vukovic har spilt tre sesonger i den polske storklubben. Han har spilt 75 seriekamper og scoret 12 mål, og har også vært i aksjon for hovedstadslaget i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere