RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Branns nye forsvarssjef

BRANN STADION (TV2 Nettavisen): Så langt i sesongen er det en spiller som har skilt seg ut på Branns lag - Ragnvald Soma. Med stødig og sikkert forsvarspill, og hundre prosent innsats, har han blitt en favoritt hos det kravstore Bergens-publikummet.

- Jeg føler det går greit, selv om vi ikke klarte å ta alle tre poengene i dag, forteller han etter uavgjort-resultatet mot Odd.

Landslaget?
TV2 Nettavisen kåret Soma til banens beste spiller i møtet med Odd og har tidligere nevnt at Åge Hareide må ta seg en tur og se på den tidligere Bryne-spilleren. Selv sier han at han tar en kamp av gangen.

- Jeg håper bare å gjøre det best mulig i Brann, så får tiden vise hva som skjer med eventuelt landslagsspill, smiler han.

Gir alt - alltid
Fotball-Norge har den siste tiden begynt å åpne øynene for Somas prestasjoner på banen. Men selv vet ikke hovedpersonen hvorfor det skjer akkurat nå.

- Uansett om jeg spiller for Bryne, Brann eller en annen klubb går jeg alltid på banen for å gi hundre prosent.

- Hvorfor folk legger mer merke til meg nå, vet jeg ærlig talt ikke, smiler han og legger til at han synes det er hyggelig.

Midtstopper
En av grunnene kan være at han får spille der han selv vil.

- Som midtstopper har jeg en større ro og er mer trygg på meg selv, forklarer han.

- Da jeg kom til Brann hadde jeg en samtale med Mjelde hvor vi diskuterte litt frem og tilbake, og det endte med at jeg fikk spille på favoritt-posisjonen min.

- Men jeg hadde selvsagt gitt alt uansett hvilken posisjon jeg hadde fått, sier den anvendelige stopperen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere