RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brasil er nervøse før Chile-kampen

NERVØS: Luiz Felipe Scolari er nervøs før åttedelsfinalen mot Chile.
NERVØS: Luiz Felipe Scolari er nervøs før åttedelsfinalen mot Chile. Foto: Vanderlei Almeida (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Luiz Felipe Scolari innrømmer at han merker presset før åttedelsfinalen.

Brasils landslagssjef Luiz Felipe Scolari innrømmer at laget hans er litt engstelig før VM-møtet med Chile i lørdagens åttedelsfinale.

Foran eget hjemmepublikum imponerte ikke Brasil i stort monn i gruppespillet, men gikk likevel komfortabelt videre. Mot et godt og aggressivt Chile er det vinn eller forsvinn.

- Det er forståelig at en føler seg ukomfortabel og engstelig, spesielt nå som vi er i utslagsrunden. Vi har ikke råd til å gjøre feil, sa Scolari under fredagens pressekonferanse.

- Det er litt nerver ute og går, men det er normalt i alle turneringer, ikke bare fordi vi spiller på hjemmebane. Når jeg er for meg selv og begynner å tenke, blir jeg litt nervøs, la han til.

Silva føler presset
Brasil-kaptein Thiago Silva erkjenner at presset er merkbart. Han følte det var spesielt tungt å håndtere i åpningskampen mot Kroatia, som brasilianerne til slutt vant 3-1.

- Det er umulig å koble av. Selv ett år før VM tenkte jeg på mesterskapet. Det er noe helt spesielt. Vi må klare å kontrollere nervøsiteten så bra som mulig. I den første kampen var jeg ikke meg selv, og jeg lurte på om jeg hadde glemt hvordan man spiller fotball, sier PSG-spilleren.

Hyller Chile
Lørdag skal Brasil prøve å ivareta sin perfekte VM-statistikk mot Chile. Brasilianerne vant 3-0 og slo ut Chile i åttedelsfinalen for fire år siden.

- Chile er årets lag. De er annerledes etter at Jorge Sampaoli tok over som trener. Han har innført en ny dynamikk som har gjort dem bedre, mener Scolari.

Chile er kjent for sitt aggressive press. Det fikk blant annet Spania merke da tittelforsvareren røk ut av VM etter 0-2-tapet for chilenerne i gruppespillet. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere