RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Brasil senket vertene

Sist oppdatert:
Både Brasil og Argentina gikk ubeseiret gjennom gruppespillet i OLs fotballturnering.

Brasil tok seg enkelt av vertsnasjonen Kina i den olympiske fotballturneringen onsdag og har dermed gått ubeseiret gjennom gruppespillet i sommerens mesterskap.

Sambagutta vant kampen 2-0, etter mål av Diego og Thiago Neves. Ronaldinho var nok en gang toneangivende for de gule og var arkitekten bak lagets første mål.

I kvartfinalen venter Kamerun for landet som aldri har gått til topp i OL tidligere. Belgia tok seg også videre fra gruppe C og møter Italia i neste runde.

Argentina videre
De regjerende olympiske mesterne Argentina er også klare for kvartfinale. Søramerikanerne hadde ingen problemer med å slå Serbia og vant kampen 2-0, etter scoringer av Diego Buonanotte og Ezequiel Lavezzi.

Argentinerne har dermed i likhet med Brasil gått ubeseiret gjennom gruppespillet. I kvartfinalen møter Lionel Messi & co. Nederland, som vant 1-0 over Japan i den siste gruppespillkampen.

Afrikansk suksess
De afrikanske lagene har vist enorm styrke så langt i fotballturneringen. Både Kamerun, Elfenbenskysten og Nigeria ble onsdag klare for kvartfinalen.

Kamerun spilte uavgjort 0-0 mot Italia og dermed gikk begge lagene videre fra gruppe D. Kamerun spilte imidlertid 58 minutter av oppgjøret med ti mann, etter at Georges Mandjeck ble utvist etter en takling på Antonio Nocerino.

Nigeria vant en dramatisk kamp mot USA 2-1, mens Elfenbenskysten slo Australia 1-0.

Alt om Beijing-lekene i vårt OL-magasin!
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere