RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DRÅLIG STEMNING: Thiago Silva skal være forbannet på Neymar, etter at Barcelona-angriperen tok over kapteinsbindet på landslaget, uten å spørre PSG-stopperen.
DRÅLIG STEMNING: Thiago Silva skal være forbannet på Neymar, etter at Barcelona-angriperen tok over kapteinsbindet på landslaget, uten å spørre PSG-stopperen. Foto: Vanderlei Almeida (Afp)

Brasil-stjerne forbannet på Neymar og Dunga

- Ingen av dem snakket med meg.

Thiago Silva var selvskreven kaptein på det brasilianske landslaget under sommerens VM på hjemmebane.

Etter at Luiz Felipe Scolare måtte gå som følge av det pinlige 1-7-nederlaget for Tyskland i semifinalen, har det imidlertid blitt forandringer på det.

NY KAPTEIN: Dunga har valgt Neymar som sin kaptein.

Nyansatte Dunga foretrekker nemlig å bruke Barcelona-stjernen Neymar som sin kaptein på banen. Thiago Silva hevder nå at han aldri ble informert om at han ville miste kapteinsbindet.

- Neymar snakket aldri med meg. Jeg snakket aldri med noen om det. Det ble gjort uten noen form for samtale. Det er det som gjør meg sint, sier Thiago Silva ifølge Globoesporte.

PSG-stjernen sier at han, i samme situasjon som Neymar, ville handlet annerledes. Faktisk hevder han at han var i samme situasjon for noen år siden.

- Da jeg først ble tilbudt kapteinsbindet på landslaget, takket jeg nei fordi Dani Alves hadde vært i laget i lengre tid enn meg, sier Silva.

Midtstopperen har uansett gått glipp av de fleste kampene under Dunga på grunn av skade, og Miranda og David Luiz har stort sett utgjort stopperparet i de siste kampene.

Silva var riktig nok tilbake i troppen mot Tyrkia sist, men ble plassert på benken. Nå tror han at han også vil stå over kampen mot Østerrike mandag.

- Det virker som man mister plassen, som om de har tatt noe fra meg, sier en oppgitt Silva.

Brasil vant forrige ukes treningskamp mot Tyrkia 4-0.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere