*Nettavisen* Sport.

Brasil tuktet Rooney og co.

Foto: REUTERS/Scanpix

Nilmar ble matchvinner i Qatar, mot et reservepreget England.

14.11.09 21:31

ENGLAND – BRASIL 0-1:

Med ni sannsynlige startspillere ute var oppgjøret mot Brasil i Qatar en ypperlig mulighet for England-manager Fabio Capello å se på spillere som er aktuelle til neste års VM-tropp. Ute av troppen var spillere som Frank Lampard, John Terry, Rio Ferdinand, Ashley Cole, Steven Gerrard, Frank Lampard og David Beckham.

Dermed var det duket for flere ferske landslagsspillere, og Wayne Rooney som kaptein. I tillegg til Rooney, var det kun Gareth Barry som spilte som ville vært med i en toppet England-ellever. Brasil stilte med tilnærmet fullt lag.

Og England gjorde en god figur, forholdene tatt i betraktning. Et sterkt Brasil-lag ble hindret i skape de store sjansene, og England fikk da også sine muligheter. Dessverre for Capello lyktes de ikke å utnytte disse, og Brasil skulle vise seg som hakket mer effektive.

Avgjørelsen falt like etter pause da Elanos innlegg ble ekspedert i mål av Nilmar. Villarreal-spissen ble dermed matchvinner i en kamp som etter hvert endte opp med en grei seier til Brasil.

For Luis Fabiano bommet på straffe, og Lucio hadde en avslutning i treverket. Det kunne med andre ord blitt mer enn 1-0 til brassene.

Likevel var det en respektabel innsats fra et svekket Englands-lag. Derfor deppet nok ikke Capello lenge etter tapet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.