RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brasil-VM rammet av ny dødsulykke

NY ULYKKE: En bygningsarbeider omkom da han falt fra tribunen under arbeid på VM-arenaen i Sao Paulo.
NY ULYKKE: En bygningsarbeider omkom da han falt fra tribunen under arbeid på VM-arenaen i Sao Paulo. Foto: Andre Penner (/ Ap / NTB scanpix)
Tredje offeret på arenaen i Sao Paulo.

Forberedelsene til fotball-VM i Brasil ble lørdag rammet av en ny dødsulykke. En bygningsarbeider døde etter at han falt fra en tribune i São Paulo.

Det er den tredje dødsulykken på arenaen der åpningskampen mellom Brasil og Kroatia skal spilles 12. juni. Også en semifinale skal spilles i São Paulo.

Mannen falt om lag åtte meter under arbeidet med å klargjøre midlertidige sitteplasser på arenaen. I november døde to menn i en ulykke med en heisekran samme sted.

Det har vært dødsulykker også i Manaus og Brasilia.

Arena Corinthians er en av de dyreste arenaene i Brasil. Den er bygget for 48.000 tilskuere, men under VM skal den ha ytterligere 20.000 tilskuerplasser.

Stadion i São Paulo er en av seks som ikke ble klare til FIFAs tidsfrist ved årsskiftet, og som vil bli overrakt til arrangøren først i midten av mai. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere