RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brassesparket inn tre poeng

Sist oppdatert:
For Boltons aldrende stjerner fortsetter oppturen. Mot Portsmouth ble et vakkert brassespark avgjørende.

BOLTON - PORTSMOUTH 1-0: Bolton har hentet inn utallige aldrende spillere med store navn, og lykkes i imponerende stor grad med det. Mot Portsmouth var blant annet Radhi Jaidi og Ivan Campo ute, men laget stilte med spillere som Bruno N'Gotty, Jay-Jay Okocha og Hidetoshi Nakata. På benken satt navn som El-Hadji Diouf, Jared Borgetti og Stelios Giannakopoulos. Sistnevnte har av naturlige årsaker fornavnet sitt bak på drakten...

Men midt i vrimmelen av importerte helter finnes en rotekte engelskmann. Liverpool-fødte Kevin Nolan har Bolton selv utviklet til å bli toppspiller.

Og iblant kan man trenge slike også. Midtbanemannen var banens beste mot Pompey, og scoret også vinnermålet.

Kunst
Og det var ikke et hvilket som helst mål. Om stilkarakterer hadde vært innført i fotball ville brassesparket gitt 20. Vakkert, akrobatisk, kontant og ikke minst effektivt er karakteristikker man kan bruke om kunststykket Nolan utførte halvveis ut i første omgang.

- Det var et fantastisk mål, Kevin viste strålende ferdigheter og teknikk, roste manager Sam Allardyce til Sportinglife etterpå.

- For å være ærlig burde han avgjort kampen for oss med den store sjansen sin senere i kampen, men jeg vil tilgi han. For målet var av høyeste kvalitet, og det ga oss tre poeng, smilte Allardyce.

Kampen var relativt sjansefattig totalt sett, men Bolton hadde et lite overtak. Det hjalp ikke for bortelaget at Azar Karadas fikk en snau halvtime mot slutten. De store mulighetene uteble, og Bolton kunne klatre til tredjeplass på tabellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere