*Nettavisen* Sport.

Bråstopp for FA-cupens askeladd

Foto: Reuters

Lille Crawley får ikke mulighet til å møte Manchester United i år.

28.01.12 10:09

Flere tips lørdag:
Tipping: Tøff oppgave for Newcastle
Trav: To friske bankere i V75!

Oddstipset på Färjestad satt som et skudd i går, og tilbakebetalingsprosenten for 2012 er nå på 114 prosent. Vi ligger med andre ord godt an med tanke på overskudd for januarregnskapet.

Fra lørdagens langoddsprogram har vi funnet en dobbel fra FA-cupen der vi tror divisjonsforskjellen blir utslagsgivende.

Men først dagens langskudd og avslag.

Dagens langskudd
41. Liverpool - Manchester United U 3,05
Storoppgjør i FA-cupens 4. runde. Det ble 1-1 da lagene møttes på samme bane i serien i oktober, og Liverpool har spilt mye uavgjort på hjemmebane denne sesongen: 4-7-0 i serien og 2-2 mot Manchester City i ligacupen så sent som onsdag denne uken. Dette er en kamp begge lag kommer til å gjøre alt for å unngå å tape, og omkamp er langt fra et utenkelig utfall.

Dagens avslag
Bayern München Wolfsburg (0-1) H 1,50
Undertegnede spiller svært sjelden lave handikapspill, og 1,50 på at Bayern München skal vinne med to mål eller mer mot Wolfsburg er lite fristende å sette pengene på. De tre siste møtene mellom disse to har endt 1-0, 1-1 og 2-1i favør Bayern, og selv om Wolfsburg er et svakt bortelag, ligger de tross alt så høyt som 9. plass i Bundesligaen.

Dagens spill

60. Blackpool - Sheffield Wednesday H 1,65
Fjerde runde i FA-cupen. Avansementet avgjøres i dag, med mindre det skulle bli uavgjort.

Begge lagene kjemper om opprykk i sine respektive ligaer, og det er ventet en del rokeringer på startoppstillingene.

Blackpool er i brukbar form (3-1-1 i serien) og ligger på 5. plass i Championship. Er et av de beste hjemmelagene i serien (8-3-2). Hadde få problemer med Fleetwood Town (5-1) i forrige cuprunde.

Lomana LuaLua betegnes som tvilsom, ellers ser det bra ut for Ian Holloways mannskap.

Sheffield Wednesday slo ut West Ham forrige cuprunde og innehar fjerdeplassen League 1 (samme poengsum som de to nærmeste lagene over seg). Slo Scunthorpe 3-1 borte forrige runde, men de to kampene før det (begge hjemme) ga bare ett poeng.

Manager Gary Megson kan væte uten fem forsvarsspillere i dag: Miguel Llera er ikke berettighet, mens Daniel Jones er tilbake på skadestua. Kaptein Rob Jones, Reda Johnson og Julian Bennett rekker trolig ikke kampen. I tillegg er midtbanespilleren Mike Jones cuptied.

Lagene møtte hverandre på Hillsborough i ligacupen tidlig i sesongen. Da gikk Wednesday videre etter straffekonk.

Selv om Blackpool trolig stiller med en del benkeslitere, gjør Wednesdays skadeproblemer og nivåforskjellen at vi spiller hjemmeseier til 1,65.

62. Hull - Crawley Town H 1,70
Fjerde runde i FA-cupen.
Hull har to strake 1-0-seirer og har klatret til 5. plass i Championship.

Slo ut Ipswich med 3-1 forrige cuprunde. Den gangen gjorde manager Nick Barmby sju endringer på laget. Han stiller en tilnærmet skadefri tropp i dag, men han har ikke villet kommentere hva slags lag han sender utpå banen fra start. At enkelt spillere blir hvilt, er det uansett liten tvil om.

Crawley har falt ned til 2. plass i League 2 etter tre uavgjorte på rad. Slo ut Bristol City forrige cuprunde. Har bitt bra fra seg på bortebane denne sesongen (5-6-2).

Klubben har akkurat sikret seg Sanchez Watts (spilte 28 kamper for Leeds forrige sesong) på lån fra Arsenal, og den unge angriperen er berettighet for spill i dag. Den rutinerte midtstopperen Claude Davis er klar etter skade. Dermed er troppen tilnærmet komplett.

Det er to divisjoner mellom disse lagene, og vi tviler på at Crawley kan gjenta cupsuksessen fra forrige sesong, da de ble slått ut av Manchester United i 5. runde. Manager Steve Evans har varslet at taktikken er å gå offensivt til verks, og da kan dette fort bli en målrik affære.

Vi spiller dermed en dobbel til 2,81 i odds. Innsatsen er som alltid 100 kroner:
60. Blackpool - Sheffield Wednesday 1,65 - 3,15 - 3,95
62. Hull - Crawley Town 1,70 - 3,10 - 3,75
Klikk her for å spille denne dobbelen (du styrer innsatsen selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.