RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bratseth åpner for RBK-retur

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Den tidligere sportsdirektøren stiller seg til rådighet.

Rune Bratseth var sportsdirektør i Rosenborg i tolv år. Etter at han ga seg for fem år siden, har han ikke hatt lyst til å komme tilbake. Nå er imidlertid lysten der.

- Jeg merker at jeg er mer engasjert og opptatt av en Rosenborg-retur enn jeg var villig til å innrømme, forteller Rune Bratseth til NRK.

Lysten blir neppe svekket av at andre i Rosenborg ønsker ham tilbake.

Bratseth var aldri begeistret for den oppmerksomheten og det mediepresset som følger med jobben som sportslig ansvarlig i Rosenborg, og er heller ikke nå spesielt sugen på sportsdirektørjobben, men forteller likevel NRK at han ønsker å stille sin erfaring og kompetanse til disposisjon nå.

- Det er røster som ønsker at jeg tar et tak i klubben. Hvis jeg gjør det, så er det fordi jeg føler litt ansvar med å bidra til at ting kan bli bedre, sier han.

Styreleder Terje Svendsen utelukker ikke at det kan være bruk for Bratseth i Rosenborg, men overlater til andre å ta stilling til dette ettersom han selv slutter som styreleder i februar.

Rune Bratseth er i dag ansatt som fotballekspert i Viasat og som spesialkonsulent for Olavsfestdagene.

Rosenborg endte på tredjeplass i Tippeligaen 2011 og fikk dermed en plass i Europa League-kvalifiseringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere