Bratseth har fem navn på blokken

Trond Sollied er Rosenborgs førstevalg som ny trener. Dersom Brugge-sjefen takker nei, har klubben ytterligere fire norske navn på blokken.

30.10.04 09:25

Trond Sollied blir trolig for dyr for Rosenborg, og er dessuten klar på at han ønsker seg til en større liga enn den norske. Men trønderne har resten av ønskelisten klar.

- Vi har utelukkende tatt kontakt med Trond Sollied, sier Rune Bratseth til VG. RBK-direktøren bekrefter imidlertid overfor avisen at ytterligere fire kandidater vurderes.

- Samtlige er norske. Det er det eneste jeg vil si. Jeg kan ikke se for meg at det blir ansatt en utenlandsk trener i Rosenborg, legger han til.

Knut Torbjørn Eggen er nok temmelig sikkert en av kandidatene på Bratseths liste. Men Eggen junior har gitt klar beskjed om at skal trene Fredrikstad også neste sesong, og er trolig ikke klar for den presitsjefylte jobben på Lerkendal ennå.

Andre som har vært nevnt er Ståle Solbakken og Per Mathias Høgmo, men også disse to har avvist at det er aktuelt å overta etter Ola By Rise. Et annet navn er Tom Nordlie, som har gjort en god jobb med Start. Han har dessuten en klausul i kontrakten med Kristiansund-klubben som åpner for at han kan gå fra klubben dersom han får et tilbud fra Rosenborg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag