RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brødrenes drømmedag

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Fredag 27. januar ble mildt sagt innholdsrik for brødrene Abdellaoue.

HANNOVER - NÜRNBERG 1-0: Bare noen timer etter at Mos Abdellaoue (23) ble klar for FC København, fulgte storebror Moa Abdellaoue opp med scoring mot Nürnberg i Bundesliga.

Moa satte inn 1-0 allerede før tyve minutter var spilt. Dette viste seg til slutt å bli kampens eneste mål.

Byr på Bakenga
På 16 kamper har Moa Abdellaoue scoret ti ganger i den tyske toppserien. Det er imponerende. Det forklarer kanskje også hvorfor Hannover igjen kikker mot Tippeligaen når enda en spiss skal hentes inn.

Ifølge adressa.no har Hannover sendt Rosenborg et bud som er betydelig høyere enn de ti millionene tyskerne tilbød for Mushaga Bakenga like før jul. Hannover har også Henning Hauger i sin spillerstall.

Og fredag forsvant altså en annen målfarlig spiss fra Tippeligaen, nemlig Moas lillebror Mos.

Mos Abdellaoue storspilte og scoret 17 mål under sitt utlån i Tromsø forrige sesong, før han ble hentet hjem til Vålerenga. Ettersom han bare hadde ett år igjen av kontrakten så imidlertid osloklubben seg nødt til å selge Mos nå.

- Stolt
Fredag undertegnet han en kontrakt som binder ham til FC København fram til sommeren 2016.

- Jeg er stolt over at jeg fra i dag spiller i den største klubben i Skandinavia. Jeg vet at det er stor konkurranse i troppen, men jeg er overbevist om at jeg vil utvikle meg som fotballspiller gjennom å spille med så mange klasseangripere, sier Mos Abdellaoue ifølge NTB til FCKs offisielle nettside.

- Jeg hadde et fantastisk 2011 i norsk fotball, men jeg gleder meg til utfordringen i en ny liga. Og det er ingen hemmelighet at jeg også drømmer om å spille for FC København i mesterligaen.

Hannover er nå nummer sju i Bundesliga. Neste helg venter Hertha Berlin på motsatt banehalvdel.

Vinn tre måneders gratis tilgang til TV 2 Sumo og dermed alle Premier League-kampene på web-tv: Delta i vår Facebook-konkurranse, der du skal sende inn ditt morsomste, fiktive Premier League-rykte. Delta her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere