*Nettavisen* Sport.

Breen ny VIF-direktør

Pål Breen (37) er ansatt som ny administrerende direktør i Vålerenga.

21.12.06 15:09

Breen kommer fra stillingen som direktør i Hafslund Sikkerhet, som er klubbens hovedsponsor.

Breen får ansvaret for den daglige driften i klubben. Han kommer også til å jobbe med den forretningsmessige driften, med ny stadion som en av hovedoppgavene.

To direktører på plass
Dermed har lederkabalen i Vålerenga endelig gått opp. For to uker siden ble det kjent at Jan Erik Aalbu er ansatt som sportsdirektør i klubben.

- Aalbu og jeg skal være tydelige på oppgavene oss i mellom. Begge rapporterer til styret på hvert sitt felt, men økonomisk rapporterer Aalbu til meg, forteller Breen til vif.no.

Aalbu sier til Nettavisen at han ikke kjenner Breen personlig fra før.

- Det er veldig hyggelig at styret har funnet en kandidat. Jeg kjenner ham ikke fra før, men stoler på at styret har funnet en dyktig kar, sier Aalbu til Nettavisen.

Høye mål
Breen har hatt Vålerenga som favorittlag hele livet. Nå har han som mål å gjøre Vålerenga til den beste klubben i Norden.

- Vi må ha en tydelig strategi, og den må vi legge sammen med alle i og rundt klubben, og vi må dra i samme retning. Vi må gjøre et godt stykke arbeid før vi legger alle planene for dagen, sier han til nettstedet.

37-åringen overtar stillingen til Geir Solstad, som trakk seg i sommer. Elin Horn har vært konstituert i stillingen frem til i dag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.