RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VALG: John Guidetti må ta et valg om fremtiden etter U 21-EM.
VALG: John Guidetti må ta et valg om fremtiden etter U 21-EM. Foto: Carl Recine (Reuters)

Brennhet Guidetti har tilbud fra to storklubber

Kan velge mellom italiensk og spanske fotball.

John Guidetti har vært en viktig brikke i det svenske laget som spiller finale i U21-EM mot Portugal tirsdag kveld. Expressen melder at spissen har fått tilbud av Sevilla og Lazio.

Guidetti scoret da Sverige slo Italia i gruppespillet, og igjen da Danmark ble knust 4-1 i semifinalen.

Expressen melder inn mot finalen at spanske Sevilla og italienske Lazio har gitt spissen tilbud om kontrakt. Andre klubber er også på banen, men de to skal ifølge den svenske avisen være de mest aktuelle. Sevilla er klar for mesterligaen, mens Lazio må gjennom en kvalifiseringsrunde for å sikre plass i turneringen.

- Jeg tenker ikke på det. Jeg stoler på agentene mine. De sier jeg skal tenke på fotballen, og det har jeg gjort. Jeg ser bare fram mot finalen, sier han.

23-åringen var spådd en lysende framtid, og gikk i 2008 til Manchester City. Der har han aldri vært i nærheten av å etablere seg, og i stedet har svensken vært lånt ut en rekke ganger.

Han scoret 20 seriemål for Feyenoord i 2011/12-sesongen, og i fjor gikk turen til Celtic for å spille under Ronny Deila. Der hadde han en meget god høst, men etter nyttår slet han med måltørke og manglende spilletid. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere