RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

Brian Laudrup rammet av kreft

Sist oppdatert:
Jeg er naturligvis sjokkert over diagnosen, sier den tidligere fotballstjernen.

En av Danmarks aller beste fotballspillere gjennom alle tider, Brian Laudrup, har blitt rammet av en mild form for lymfekreft.

- Jeg er sjokkert
Den tidligere Glagow Rangers-spilleren har den siste tiden jobbet som ekspertkommentator i dansk TV 3, og det er kanalen som opplyser om sykdommen i en pressemelding tirsdag.

Diagnosen ble stilt i forrige uke, og Laudrup har allerede vært inne til behandling for sykdommen i København.

- Jeg er naturligvis sjokkert over diagnosen, men samtidig innfunnet meg med det. Nå står jeg foran en hard kamp. En kamp jeg vil vinne. Jeg har fått mange optimistiske meldinger fra legene, og jeg akter også å fortsette i TV-jobben, sier Laudrup.

- Jeg går ut med dette nå for å unngå at det spres rykter, myter og halve sannheter om sykdommen min. Jeg vet at jo flere som hadde fått høre om dette, jo større var sjansen for at det ville komme ut en fordreid versjon av sannheten, sier han.

Lang karriere
Brian Laudrup, bror av Mallorca-trener Michael Laudrup, startet fotballkarrieren på midten av 1980-tallet og har vært innom klubber som Bayern München, Fiorentina, Milan, Glagow Rangers, Chelsea og Ajax, i tillegg til FC København og Brøndby i hjemlandet Danmark. Han fikk med seg 82 kamper og scoret 21 mål for landslaget, og var med å vinne EM-sluttspillet i 1992.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere