RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bridge på England-midtbanen

Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson flytter Chelsea-backen Wayne Bridge opp på midtbanen i møtet med Spania i kveld. Lagkompis John Terry spiller i midtforsvaret.

Dermed vil Eriksson fortsette det framgangsrike samarbeidet mellom Ashley Cole og Wayne Bridge på Englands venstreside. Det fungerte veldig bra i oppgjørene mot Østerrike og Polen tidligere i høst.

- Jeg har nå sjansen til å se mitt beste lag spille fra start. Og da vil jeg bruke muligheten til å se Ashley Cole spille sammen med Wayne Bridge igjen.

- De hadde et godt samarbeid i de to kampene de spilte sammen tidligere i høst. Og det var fantastisk å se dem da. Det var faktisk vanskelig å se hvem av dem som var midtbanespiller og hvem av dem som var back, sier Eriksson.

Svensken sier videre at han kommer til å bruke hele innbytterkvoten på seks spillere i treningskampen. Men han er tvilende til at han kommer til å la Chris Kirkland debutere mellom stengene.

- Det kan hende at jeg hadde latt ham få debuten hvis jeg kunne byttet elleve spillere. Men jeg kan bare bytte seks. Det gjør det vanskelig å bytte keeper, mener Englands landslagstrener.

Trolig lagoppstilling:
Paul Robinson, Gary Neville, Ashley Cole, Rio Ferdinand, John Terry, Nicky Butt, Frank Lampard, Wayne Bridge, David Beckham, Wayne Rooney, Michael Owen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere