RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brøndby jakter Agger

PÅ VEI HJEM? Daniel Agger er i alle fall ønsket av Brøndby.
PÅ VEI HJEM? Daniel Agger er i alle fall ønsket av Brøndby. Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)
Brøndby ønsker å hente Liverpool-forsvareren Daniel Agger hjem til Danmark, aller helst i det gjeldende overgangsvinduet.

- Han er en drømmespiller, det er det slett ingen tvil om. Vi vil gå riktig, riktig langt for å knytte Daniel til oss, sier Brøndbys styreleder Jan Bech Andersen til nettstedet 3point.dk.

Han innser at det blir vanskelig å hente landslagsstopperen nå. Men dersom Agger ikke ender opp i Barcelona, som flere har spekulert i, og havner utenfor førstelaget i Liverpool, vil Brøndby forsøke seg.

- Vi vil alltid gjøre alt som står i vår makt. Også nå, hvis vi kan få endene til å møtes innenfor de gitte rammene. Samtidig er det klart at vi skal være ansvarlige og gjøre det som er riktig på det riktige tidspunktet, sier Andersen.

Agger spilte for Brøndby fram til 2006, da han ble hentet til Liverpool. Han må kjempe mot blant andre Martin Skrtel, Dejan Lovren og Mamadou Sakho om en plass i LFCs førsteellever, men om den danske klubben skulle klare å hente ham tilbake, ville det vært smått sensasjonelt.

- Vi vil gå svært langt for å få ham tilbake. Det vil bare vise hvor vi legger listen, at vi har ambisjoner, og det vil gjøre mange tilhengere glade, fortsetter Andersen.

Tidligere i sommer hentet Brøndby den norske forsvarsspilleren Fredrik Semb Berge fra Odd. Han har neppe sett for seg å danne midtstopperduo med Daniel Agger med det første. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere