Brødrene Laudrup kan overta Danmark

Dersom Morten Olsen skulle velge å gi seg som landslagstrener i Danmark, ønsker det danske fotballforbundet Michael Laudrup som hans etterfølger.

02.07.05 18:08

Det er den danske avisen Extra Bladet som avslører den hemmelige planen.

Ifølge avisen vil Dansk Boldspill Union (DBU) ha Michael som landslagstrener hvis Morten Olsen gir seg, og Brian som U-landslagstrener.

Brødrene Laudrup skal med sin kunnskap og erfaringer være med å føre dansk fotball videre. Det gjelder både for landslagene og den generelle nyutviklingen i talentudviklingsprosessen, som DBU ønsker å restarte.

På Michaels visitkort skal det stå A-landslagstrener, mens Brian snart kan presentere seg som U-landstrener, erfarer Ekstra Bladet fra kilder i DBU.

Dessuten kan andre tidligere toppspillere komme i aksjon i rødt og hvitt på sidelinjen ned gjennom U-systemet, hvor hoder vil rulle.

En viktig betingelse kan påvirke den delen av planen som omhandler Michael Laudrup. Morten Olsen bestemmer selv om han vil skrive under på en ny kontrakt, men han avventer sannsynligvis med dette til etter årets avgjørelse i VM-kvalifiseringspuljen.

Michael Laudrups kontrakt med Brøndby utløper neste sommer og jobbet er hans hvis han vil ha den.

Brian Laudrup er fri på markedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.