RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brown vil vise seg frem

Sist oppdatert:
Wes Brown håper å starte for England i Rio Ferdinands skadefravær.

Wes Brown er en het kandidat til midtstopperplassen i lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Andorra. Lagkamerat i Manchester United, Rio Ferdinand, er ute med skade, og Brown ønsker å gripe sjansen foran det engelske publikum.

- For meg er det å spille på Old Trafford fantastisk. Det er min hjemmebane, og å gå ut på banen i landslagstrøyen er stort, sier Brown til Sky Sports.

- Ting går bra for meg for øyeblikket. Jeg er skadefri og i god form. Alle skadene har skapt problemer for meg tidligere, men jeg har alltid vært fokusert på hva jeg skal gjøre. Nå er jeg tilbake på landslaget, og håper virkelig å få min første start i en kvalifiseringskamp.

Roser Rio

Brown skryter av sin midtstopperkollega fra United, og er ydmyk på egne vegne.

- Rio er en av verdens beste stoppere. Jeg er sikker på at når han er tilbake fra skaden, er han tilbake på laget. Men, mens jeg har sjansen skal jeg gi alt. Jeg vil vise de engelske supporterne hva jeg kan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere