RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Bruce bekrefter Heskey-kjøp

Liverpool-spissen Emile Heskey er på vei til Birmingham for 42 millioner kroner. Det bekrefter Blues-manager Steve Bruce.

- Det er fortsatt et par detaljer som gjenstår, men forhåpentligvis vil overgangen kunne offentliggjøres i morgen, sier Steve Bruce til BBC.

Birminghams manager er svært begeistret over at den storvokste spissen er villig til å bytte klubb. Det er - når sant skal sies - trolig også en god del Liverpool-fans.

26-åringen har scoret 60 mål på 277 kamper for Liverpool, som kjøpte ham for rundt 130 millioner kroner til Leicester City i mars 2000.

Nå blir han altså solgt for 42 millioner. Prisen kan imidlertid komme til å stige til 72 millioner, avhengig av hvor mange kamper Heskey får for Birmingham.

- Jeg er overlykkelig. Rett og slett overlykkelig. Dette viser hvor langt vi har kommet på to og et halvt år, når en engelsk landslagsspiss kommer til oss, jubler Bruce.

Birminghams manager forteller også at han håper å hente inn flere spillere i de nærmeste dagene og ukene. Helst vil han gjøre ferdig handleturen før EM-sluttspillet begynner.

- Hvis jeg hadde vært en Birmingham-fan, ville jeg vært rimelig begeistret nå. Alle spillerne vi har sett oss ut, er etablerte Premier League- og landslagsspillere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere