RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Brudd for Fabregas

Sist oppdatert:
Arsenal-kapteinen er ute for resten av sesongen.

ARSENAL - BARCELONA 2-2: - Jeg er stolt over at vi kom tilbake etter å ha ligget under 0-2 mot et så godt lag, sier Arsenals manager Arsène Wenger til Sky Sports.

Barcelona storspilte i London, spesielt i første omgang, og ledet 2-0 etter to mål av Zlatan Ibrahimovic. Arsenals keeper Manuel Almunia imponerte ikke ved noen av baklengsmålene.

Sesongen over for Gallas
Wenger fikk også en god del annet enn svakt keeperspill å tenke på underveis. Både Andrej Arsjavin og William Gallas måtte byttes ut i første omgang på grunn av skader, og ifølge Wenger er sesongen til Gallas over. 32-åringen har strukket en leggmuskel.

- Jeg tror det betyr at sesongen er over for ham. Da inkluderer jeg ikke VM, jeg tror han vil rekke det.

Mot slutten av kampen ble også kaptein Cesc Fabregas skadet. Midtbanestrategen skaffet londonlaget straffespark i duell med Carles Puyol, og satte inn 2-2 med et knallhardt straffespark før han merket skaden på vei tilbake til midtsirkelen.

Da hadde Arsenal gjort alle sine bytter, og spanjolen ble dermed værende på banen. Det ble ikke landsmannen Puyol, som fikk rødt kort.

- Frykter det verste
Fabregas forlot Emirates Stadium på krykker.

- Jeg føler meg ikke bra. Vi må vente på røntgenbildene, men jeg håper at jeg kan ta på meg Arsenal-trøyen flere ganger denne sesongen. Jeg frykter det verste, hvilket er at jeg har brukket noe. Jeg tror ikke at jeg vil få gode nyheter, men jeg håper selvfølgelig, sier Fabregas.

Nyhetene kom allerede torsdag ettermiddag, men de var dessverre for Fabregas ikke av det gode slaget.

- Cesc kommer til å glipp av resten av sesongen. Han er ute i minst seks uker, opplyser Arsenal på sin nettside og bekrefter at det dreier seg om et brudd i leggbeinet..

Det var før avspark usikkert om Fabregas kunne spille. Han pådro seg skader i kne og legg mot Birmingham, men kom seg helskinnet igjennom en fysisk test før avspark. Spanjolen avviser at Arsenal gamblet med helsen hans.

- Jeg følte meg bra helt fram til straffesparket, fastholder Fabregas.

Returkampen røk allerede i første omgang for Fabregas' del, da han pådro seg gult kort og dermed karantene. Når det gjelder Andrej Arsjavin, skal det ikke være like alvorlig. Det er likevel tvilsomt om han kan spille lørdagens Premier League-kamp mot Wolverhampton, men fullt mulig at han er klar igjen til tirsdagens kamp i Barcelona.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere