*Nettavisen* Sport.

Brustad til svensk fotball

AIK: Fredrik Brustad er enig med AIK. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Men Stabæk vil ikke la spiss-kometen dra enda.

Fredrik Brustad har vært en av Stabæks viktigste spillere i eliteseriecomebacket, men fra årsskiftet går han til svenske AIK.

Stabæk bekreftet lørdag på eget nettsted at Brustad melder overgang til svensk fotball etter sesongen. Han går da til AIK som bosmanspiller.

Ifølge VG har Brustad inngått en treårskontrakt med AIK. Stockholmsklubben jobber for å sikre seg 25-åringen allerede i sommer, men Stabæk er innstilt på at han i utgangspunktet fullfører sesongen på Nadderud.

- Jeg håper at klubbene klarer å komme til enighet nå. Hvis det ikke skjer, kommer jeg til å gi alt for Stabæk resten av sesongen, sier Brustad til VG.

AIK er den argeste konkurrenten for serieleder Malmö i Allsvenskan om dagen. Hovedstadslaget ligger på annenplass, seks poeng bak Åge Hareides lag.

- Dette er en klubb som har fulgt meg over lang tid. Det er en storklubb i Skandinavia som har store ambisjoner og en lidenskapelig supportergruppe. De har en klar plan for hvordan de vil bruke meg. Jeg gleder meg veldig til å flytte til Stockholm på nyåret, sier Brustad til VG.

Brustad har i år scoret åtte seriemål for Stabæk. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.