*Nettavisen* Sport.

Brutal Tippeliga-debut for Stavrum

Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)

Nettavisens redaktør vurderer å gjøre som Martin Andresen.

20.03.09 13:35

Før første runde i Tippeligaen og Nettavisens managerspill Magic11.no var sjefredaktør Gunnar Stavrum både høy og mørk. Han hevdet at han hadde det klokeste fotballhodet i familien Stavrum/Løken, og han satset friskt med flere Vålerenga- og Brann-spillere på laget.

Det kunne nesten ikke gå bra.

Klikk her for å spille Magic11.no (spillet er gratis)!

På sisteplass
Fasiten etter første runde er at Stavrum ligger sist i Nettavisens leserliga med minus (!) 25 poeng. Og totalt i spillet er han nede på 2234. plass av de i alt 2244 lagene.

- Hvordan forklarer du den slette innsatsen?

- Nei, hva skal jeg si? Helbom? Jeg visste at VIF borte mot Rosenborg var å gamble, men at Brann skulle tape mot dumpekandidat Sandefjord var uventet – og gledelig, sier Stavrum.

Klikk på bildet for å forstørre.

Den ihuga VIF-supporteren trekker en parallell til Martin Andresen for å formidle hva han føler etter fiaskostarten:

- Jeg får sitere Andresen i dagens Aftenposten: «Hvis jeg får sparken som manager, gir jeg meg som spiller.»

Slapp innsats
De øvrige lagene som ble satt opp av Nettavisen-ansatte, gjorde det heller ikke særlig bra i første serierunde. I Nettavisens leserliga ligger Fournames best på en 30. plass av totalt 88 innsendte lag. Deretter følger Keano26 (43), Vindaci (50), Lynsjerne (73), Nisja (81) og altså Gunnarstavrum (88).

Baltazar fra Haugesund har tatt en solid ledelse med 445 poeng etter første runde. Dermed vant han samtidig 40 prispenger.

Har du ikke lag? Det er ikke for sent å melde seg på Magic11.no. Og Stavrums minuspoeng innebærer at du allerede har et forsprang på redaktøren før runde 2 til helgen.

Nettavisens leserliga finner du ved å klikke her (registrer laget ditt før du melder deg på). Passordet er ”Nettavisen”.

Herfinner du informasjon om regler og poengberegning.

Står du fast? Kontakt norsk support her .

Ikke glem Nettavisens andre managerspill, Managerleague!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.