Bryter denne Balotelli-sveisen «reglene»?

Foto: Montasje / Twitter

Milan-stjernen viste fram sin nye frisyre.

04.02.14 19:07

Mario Balotelli har i lengre tid hatt rykte på seg for å være en urokråke. Spesielt under tiden i England og Manchester City skapte spissen overskrifter.

Blant annet fikk han mye oppmerksomhet da han skjøt fyrverkeri ut av baderomsvinduet på huset sitt og for alle parkeringsbøtene han pådro seg på balløya.

Da Balotelli under et oppgjør mot erkerival Manchester United viste fram en t-skjorte med skriften «Why always me», skaffet han seg enda noen overskrifter.

Etter overgangen til AC Milan i fjor vinter har det roet seg noe rundt den målfarlige stjernen, men helt unna rampelyset klarer likevel ikke Balotelli å holde seg.

Bryter «reglene»
Nylig slo italienske aviser det stort opp at 23-åringen hadde anskaffet ny frisyre. Balotelli la selv ut bildene av den nye sveisen på nettsamfunnet Twitter.

Angivelig skal den italienske storklubben ha gitt spissen beskjed om at de ikke ønsker at han har såkalt moikanerfrisyre og øredobber, skriver italienske medier.

Det skal etter signede være president Silvio Berlusconi som har gitt denne beskjeden og partene skal ha blitt enig om dette i fjor høst.

Balotelli skal ha blitt enig med Milan-toppene om å få orden på sitt noe brokete rykte og en endring av hans noe spesielle stil var en del av denne avtalen, skrev Gazzetta dello Sport.

Dette kan være noe av grunnen til at 24-åringen den siste tiden har hatt et ganske «nøytralt» utseende. Nå er han imidlertid tilbake med både brask og bram.

- Akkurat fått fikset håret. Nå skal jeg hjem og sove. Den beste frisøren, skriver Balotelli på sin offisielle Twitter-side.

VM-løfte
Hvorvidt Balotellis nye sveis blir tatt godt imot av trener Clarence Seedorf og president Berlusconi i Milan før møtet med Napoli, gjenstår å se.

Italias landslagstrener Cesare Prandelli bryr seg i hvert fall ikke stort om stjernens hårstil og om Balotelli leverer varene kan kanskje også Prandelli måtte skaffe seg en slik sveis.

Han har tidligere uttalt at han gjerne fikser litt på lokkene om Balotelli, og MIlan-kamerat Stephan El Shaarawy, som også er en sveisen kar, skyter Italia til VM-gull i sommer.

- Hvis vi vinner VM, skal jeg skaffe en moikanerfrisyre, slik som de to har, har han tidligere uttalt.

Se flere bilder av Balotellis sveis:

HTML EMBED

HTML EMBED

HTML EMBED

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: SERIE A

Mest lest på Sport

Annonsebilag